De Warmbat pantoffel

warmbat pantoffel

Sinds een tijdje heb ik besloten om thuis te gaan werken, hier voel ik mij meer op mijn gemak. Omdat ik nu veel thuis rondloop heb ik de Warmbat pantoffel aangeschaft. Die zijn echt verschrikkelijk zacht van binnen en lekker warm aan jouw voeten. Van een vriendin had ik dit merk doorgekregen want ik kende het eerst nog niet. Zij had vaak last van koude voeten in huis en daarom had zij ze gekocht. Omdat wij een stenenvloer hebben krijg ik daar ook steeds vaker last van. Het leek mij daarom een goed idee om ook een bestelling te plaatsen net zoals mijn vriendin had gedaan.

warmbat pantoffel

Een leuke collectie

De Warmbat pantoffel collectie was erg leuk. Er waren verschillende kleuren, modellen en maten beschikbaar. Ik moet eerlijk toegeven dat dat kiezen helaas niet makkelijker maakt. Jij wilt natuurlijk altijd veel keuze totdat jij veel keuze hebt, dan wordt het lastig. Ik besloot uiteindelijk voor een donker bruine te gaan waar je zo in kon stappen met je voet. Dat vind ik wel handig want zo kun jij de instappers gouw even uit doen en weer aan doen als je bijvoorbeeld even naar buiten moet om iets uit de schuur te halen.