Geurlampen: Lekkere geur erin en de oude geur eruit

Geurlampen, ken je de trend al? Het zuivert de vieze geuren in de lucht en het laat de gewenste geur vrijkomen. Super handig toch? Het is ook beter dan een geurkaars, omdat het maar twintig minuten hoeft te branden en een geurkaars moet constant branden als je wil dat de geur blijft. Een geurlamp is dus veiliger en de geur blijft ook nog eens hangen na die twintig minuten. Ook zijn een geurlamp duurzamer. Bij een geurkaars moet je een nieuwe kopen als hij is en bij geurlampen hoef je het alleen met olie te vullen die langer mee gaat.

Wat doet een geurlamp precies?

Een geurlamp reinigt de lucht. Het doodt bacteriën, maar het verspreidt ook nog eens een heerlijke geur. Daarom zijn geurlampen een trend geworden. Een trend die blijvend is. Je kan het gewenste formaat kiezen en de aroma die jij het lekkerst vindt.

Geurlampen in huis

Geurlampen zien er ook nog eens mooi uit en je kan het perfect laten passen bij je interieur. Ze zijn er in verschillende maten waarbij je kan kiezen uit small, large en extra large. Wil je dat de geurlamp opvalt, dan kan je zeker voor een grotere gaan. Het gaat erom wat jij het mooist vindt staan. Ook kan je kiezen uit verschillende kleuren en figuren. Er zijn ook verschillende vormen beschikbaar.

Vullen met geurolie

Bij de geurolie gaat het ook puur om smaak. Je kan kiezen voor een zoete geur als je daarvan houdt of van een frissere geur als je dat prettiger vindt. Het kan ook zo zijn dat je voor verschillende ruimtes verschillende geuren bijpassend vindt. Kies de aroma die jou het meest aanspreekt en waar je altijd blij van wordt. Voor de geurolie kan je ook kiezen voor verschillende formaten en designs.

Hoe werkt de geurlamp?

Als je het mooie kroontje eraf haalt zie je dat het een katalysator heeft en die zit op het dopje bovenop. Daaronder zit een lontje. Het dopje op de katalysator moet je bewaren. In de verpakking vind je de filter en daarmee kan je de olie vullen zodat je niet kan knoeien. Je vult het potje voor 2/3. Als je er minder in hebt zitten en je hebt het lontje er al in gedaan dan kan je de trechter er ook in doen tegelijk met het lontje. Hierdoor kan je geen olie knoeien. Als je het potje voor de eerste keer vult moet het lontje zich eerst twintig minuten volzuigen met de olie. Op het moment dat je de geurlamp gaat aansteken gaat zorgen voor een vlam. Het is verstandig om dit met een keuken aansteker te doen, omdat je er dan wat verder van af zit en dit is dus veiliger. Neem ook geen risico en zet alle spulletjes aan de kant. Je steekt hem aan en als er een vlam is laat je die twee minuten staan. Na twee minuten blaas je de vlam uit en ruikt het heerlijk in huis. De vieze geuren zijn verwijderd en er is ruimte vrij gemaakt voor de nieuwe geur. Een gouden tip hiervoor, 24Papershop heeft een heel groot assortiment geurlampen en deze zijn ook heel mooi.