Huis decoratie voor de feestdagen

Het is weer tijd om je huis klaar te maken de feestdagen. Of je nu kerst of sinterklaas gaat vieren, dat maakt niet uit. Het is de leukste en gezelligste tijd van het jaar. Deze december maand zit vol gezelligheid en plezier met het hele gezin, vrienden of kennissen. Maar ben jij er zelf wel klaar voor? Je wilt de gezelligheid natuurlijk ook in jouw huis halen. We geven je graag drie tips hoe je dit kan oppakken.

#1 Snoepgoed en lekker eten

Het is ontzettend belangrijk om een heerlijk diner klaar te zetten voor je gasten. Wat dacht je van die gevulde kalkoen of een heerlijk dessert. Helemaal huisgemaakt! Je kan altijd de supermarkt bladen doorbladeren. Ieder jaar brengen de grootste supermarktketens weer mooie magazines uit met de heerlijkste gerechten. Haal daar je inspiratie uit en geniet er optimaal van. Ps. Vergeet al dat lekkere snoepgoed niet!

#2 Versiering

Iedere feestdag is weer een unieke. Zo kan je met sinterklaas de kinderen leuke pieten pakjes geven en kan je de leukste versieringen ophangen. Maar er zijn ook hele leuke raamstickers om je huis op te vrolijken. Wil je raamstickers sinterklaas kopen? Bekijk dan eens online wat alle mogelijkheden zijn. Vaak heb je een combinatie van kerst en sinterklaas in de aanbieding.

#3 Cadeaus

En dan mogen we de pakjes en cadeaus niet vergeten natuurlijk. Met sinterklaas laat je iemand op de deur bonzen waarna er een grote zak met pakjes achterblijft. En met kerst kan je de cadeaus mooi onder de kerstboom plaatsen. Super leuk om op kerstdag wakker te worden en die grote berg cadeaus daar te zien liggen.

Feestdagen proof?

Ben jij al feestdagen proof? Voldoe jij aan al onze tips en ben je klaar voor de gezelligste dagen van het jaar? Nodig al je vrienden en familie dan maar uit!