Mijn eerste rijles kreeg ik cadeau

Mijn eerste rijles heb ik cadeau gekregen van verkeersschool: Osseforth. Omdat ik zo erg tevreden ben over de manier van lesgeven, heb ik besloten om mijn complimenten achter te laten op dit blog. Wanneer je eens op de website kijkt, dan kun je zien dat hier vele mogelijkheden te vinden zijn om jouw gewenste rijbewijs te halen. De lessen worden vakkundig gegeven maar wel op een zeer plezierige manier. Hierdoor neem je de stof goed op en raak je zelf ook enthousiast. In mijn geval was het begin erg moeizaam, de rijinstructeur heeft met veel geduld mij hier zo goed in geholpen dat op het moment dat het beter ging, het met stappen vooruit ging. Autorijden begon ik erg leuk te vinden en toen ik klaar was om naar het CBR te gaan was ik niet eens zenuwachtig.

eerste rijles

Nu sparen voor mijn eigen auto

In vergelijking met mijn eerste rijles tot aan het afrijden, heb ik in een zeer korte tijd een hoop geleerd. Dankzij deze verkeersschool kan ik nu zelfverzekerd achter het stuur kruipen. Omdat ik zelfs in één keer ben geslaagd, ben ik extra trots en vind ik het autorijden ook nog steeds leuk. Momenteel ben ik nog hard aan het sparen voor mijn eigen auto. In de tussentijd mag ik vaak gebruik maken van de auto van mijn vriend. De enige voorwaarden is wel dat ik vaak BOB ben. Maar ja, dat vind ik dus helemaal niet erg maar juist erg leuk.

eerste rijles