Nieuwe IPhone 6 hoesjes gekocht

De bestelling die ik geplaatst heb bij Gadget Bay bestond uit 3 IPhone 6 hoesjes. Deze bestelling was twee dagen later al bij mij in huis. De site is erg overzichtelijk, alles wat je zou willen kopen is makkelijk te vinden. De oplaadkabels zijn erg fijn, ze zijn steviger dan de officiële oplaadkabels van Apple.

De bescherming

De IPhone 6 hoesjes sluiten erg goed aan om je IPhone 6. Hierdoor is je telefoon erg goed beschermd als je uit je hand zou vallen.

Achteraf betalen

De functie achteraf betalen van deze website is erg handig. Je kunt gemakkelijk het bedrag overmaken als je de producten al thuis hebt. Je kan ze dan even bekijken voordat je betaald.

Positieve ervaring

Ik raad deze site zeker aan, de klantenservice is erg vriendelijk en de wachttijden zijn minimaal. Je hoeft niet bang te zijn dat je veel tijd kwijt bent als je de klantenservice even iets wilt vragen, ze nemen overigens wel alle tijd voor je vraag.

Service

De 14 dagen bedenktijd zitten er automatisch bij, dit heb je niet nodig want het product doet goed waar die voor bedoeld is. Het product wordt verzonden voor maar € 1,50. En het is erg snel thuis. Is het product niet zoals je het gewild had of had je het anders verwacht kun je het terug sturen en je krijgt je geld terug. Toch zou je dat niet overkomen, want deze producten zijn erg goed!