Stichting ART keurmerk kettingslot

Goedkoop kettingslot of scooterhelm kopen

Met een kettingslot kun je elke scooter veilig achterlaten…of toch niet? Helaas is niet elk ketting slot van gelijkwaardige kwaliteit, bij kettingsloten bestellen online via scooteronderdelenshop.com wil je zeker weten dat jouw keuze ook geschikt is voor jouw scooter. Om er zeker van te zijn dat je een kwalitatief goed slot koopt is er het Stichting ART keurmerk opgericht. Daarmee zie je direct of een kettingslot voldoet aan jouw eisen, en die van de diefstalverzekering!

Op scooteronderdelenshop.com kun je kettingsloten bestellen met verschillende ART waarderingen. Ga direct naar de webshop of lees verder voor meer informatie.

Wat is Stichting ART?

Deze organisatie wil de diefstal van tweewielers zoveel mogelijk voorkomen middels preventieve maatregelen. Met dit keurmerk wordt het eenvoudiger om de betrouwbaarheid van een ketting slot te beoordelen. Dit zijn de vier hoofddoelen van Stichting ART:

  1. Ze formuleren eisen op het gebied van mechanische beveiliging voor tweewielers.
  2. Ze certificeren producten die voldoen aan de standaarden.
  3. Ze testen sloten die beschikbaar zijn gesteld voor een keuring.
  4. Ze bevorderen en promoten het gebruik van producten die goedgekeurd zijn.

Stichting ART bestaat uit het collectief van ANWB, BOVAG, RAI Vereniging en Verzekeraars.

Bij scooteronderdelenshop.com kun je eenvoudig een ART gekeurd kettingslot bestellen, er zijn diverse categoriën voor de verschillende ratings.

Het juiste kettingslot kopen

De ART rating gaat van 1 tot 5 sterren. Hoe hoger het aantal sterren, hoe betrouwbaarder het kettingslot is.

Kettingsloten aanschaffen voor de diefstalverzekering

Wanneer je een diefstalverzekering wilt afsluiten voor jouw scooter zul je een slot moeten kiezen met een rating van 3 sterren of hoger. Doe navraag bij de verzekeringsmaatschappij voor alle voorwaarden.

Een goed en toch goedkoop kettingslot bestel je online bij scooteronderdelenshop.com, bekijk direct het complete assortiment.

Waarom heeft niet elk kettingslot een ART keurmerk?

Omdat het een vrijwillige keuring betreft kun je ook kettingsloten aanschaffen zonder ART waardering. Dit kettingslot hoeft niet van mindere kwaliteit te zijn, er is alleen geen onafhankelijke keuring uitgevoerd. Als je vragen hebt over kettingsloten bestellen op scooteronderdelenshop.com kun je uiteraard vooraf contact opnemen met één van onze medewerkers.