Zo huur je vanaf € 35 een Beamer in Groningen

Wil je de fabuleuze inhaal acties van Max Verstappen tijdens een F1 race zien alsof je erbij bent? Geef je een professionele presentatie voor een belangrijke klant? Huur een beamer bij KNAL Verhuur. Dit kan al vanaf € 35. Zoek je een goedkope standaard beamer of een professionele kwaliteit Full HD beamer, ze hebben wat je nodig hebt. Daarnaast verhuren ze projectieschermen, televisies en andere toebehoren. Een beamer huren in Groningen is nooit zo makkelijk geweest.

 

Meer nodig?

Heb je nog meer nodig, ook dan kun je terecht bij KNAL Verhuur. Ze hebben karaoke sets, complete geluidsinstallaties en nog vele andere artikelen voor je in de verhuur. Kortom, alles wat je nodig hebt voor je bruiloft, bedrijfsevent, sportwedstrijd, presentatie, film marathon, jubileum, festival, expositie of concert is te huur bij KNAL Verhuur. Ze doen er alles aan om jouw evenement tot een succes te maken met onze goede, betrouwbare en goedkope artikelen.

 

Welke beamer heb ik nodig?

Ze hebben zowel een budget beamer als een professionele beamer bij KNAL Verhuur. Je kunt kiezen voor een budget LED beamer met een laag stroomverbruik, die geschikt is voor kleine groepen. Als je gezellig met een groep vrienden naar de F1 wilt kijken, of een goede voetbalwedstrijd, dan is dit een uitstekende keuze. Je kunt ook kiezen voor een professionele Full HD kwaliteit beamer. Deze beamer heeft voldoende lichtopbrengst (lumen) om in een donkere ruimte een mooi en duidelijk beeld te realiseren. Wil je meer kwaliteit om die ene fantastische schijnbeweging te zien of heb je een betere klasse nodig voor een professionele presentatie, dan is deze beamer een prima optie. Uiteraard hebben ze voor beide soorten beamers een bijpassend projectiescherm op metalen wielen, dat gemakkelijk is op te zetten.

 

Waarom huren?

Waarom zou je een dure beamer en een kostbaar projectiescherm aanschaffen als je ook kunt huren? Je geniet van de nieuwste modellen, die een steeds hogere lichtopbrengst hebben en waarvan de kwaliteit steeds beter wordt, zonder de hoge aanschafkosten. Je gebruikt een beamer niet dagelijks, dus huren is een prima, goedkope en gemakkelijke optie.

 

Wat zijn de kosten?

Een budget beamer kun je bij KNAL Verhuur vanaf € 35 per dag huren. Een Full HD beamer huur je vanaf € 50 per dag en een bijbehorend projectiescherm (200 cm) huur je voor slechts € 30 per dag. Een complete set kost je dus € 65 of € 80 per dag. Zeer betaalbaar voor de buitengewone dag of avond die je hebt gepland. Je gasten zullen zeker onder de indruk zijn.