Als een professional

Een noviteit in 2004, nu (bijna) overal gemeengoed: de GoPro. In eerste instantie bedoelt voor het vastleggen van activiteiten door topsporters, kan iedereen anno 2017 een GoPro kopen. De multifunctionele camera kan zowel foto’s maken als filmen onder extreme omstandigheden. In weer en wind, onder water of boven op een berg, plus dertig of min veertig graden? Een GoPro kan prima tegen een stootje. Dus wilde je altijd al je prestaties, of dat nu raften, bergbeklimmen of bungee-jumpen is, visueel met anderen willen delen, dan geeft deze professionele camera je eindelijk de kans!

 

Een handig en slim apparaat, die GoPro! Met zijn compacte formaat en de vele functies heb je een kleine wondermachine in handen. Functies die nog uitgebreid kunnen worden met de softwareprogramma’s GoPro Studio en de GoPro app.

 

Je eigen kunstwerk

Neem plaats op de stoel van editor met GoPro Studio. Met mogelijkheden om in de film te monteren en kleur, muziek, tekst en audio toe te voegen maak je de meest creatieve producties van je eigen werk. Fantastisch om te maken, geweldig om naar te kijken!

 

Smart

Je camera bedienen vanaf je smartphone? Dat kan met de GoPro app! Een heel nieuwe dimensie in het beheren van de instellingen op je camera en de beelden die je er mee maakt. Je kunt direct foto’s of (delen van) films overbrengen naar je telefoon om die met iedereen te delen. En ook preview shots bekijken van wat je gaat publiceren. Verder kun je met de HiLight Tags tijdens het filmen belangrijke punten in je opname markeren zodat je deze later eenvoudig terug kan vinden. Ideaal als je bijvoorbeeld snel iets op social media wilt plaatsen.

 

Te kust en te keur

GoPro heeft een keur aan camera’s, waaronder de HERO2, HERO3, HERO3+ silver, HERO4 silver en de black editions. Met dus duidelijk de HERO-line actiecamera’s, die in 2009 zijn eerste editie kende als ‘harde kern’. Van een instapmodel tot een super geavanceerd toestel en in prijsklasse variërend van 130,00 tot zo’n 500,00 euro kan iedereen een camera van zijn smaak en voorkeur vinden. Het is wel aan te raden je eerst op internet of in de winkel te oriënteren op een toestel. Bovendien is het met een zo uitgebreid aanbod een plezier om door alle mogelijkheden te snuffelen!