Eindejaarsgeschenken kocht ik hier op het internet

eindejaarsgeschenken

Zoals jullie vast wel weten, koop ik bijna elk jaar wel eindejaarsgeschenken voor het bedrijf waar ik werk. Het is meestal mijn doel om nieuwe webshops te vinden. Daar kan ik dan voor een aantrekkelijke prijs, mooie cadeaus voor relaties vinden. Ook bestel ik wel eens de kerstpakketten en daarom is mijn vondst op promotie.nl echt ideaal! Hier vond ik namelijk prachtige cadeaus die wij eenvoudig kunnen laten graveren. Bijvoorbeeld de naam van ons bedrijf of een leuke tekst staat hier mooi op. Zodoende kun je cadeaus weggeven die niet alleen leuk zijn om te gebruiken, maar ook ideaal zijn voor de promotie van ons bedrijf. Dat is het doel van een relatiegeschenk uiteraard!

Een ruim budget

Dit jaar hadden we een ruim budget en daarom heb ik onder andere gekozen voor een glazen set met een prachtige karaf daarbij. Dit kun je tijdens de kerst bijvoorbeeld gebruiken voor een lekker glaasje wijn, of natuurlijk voor water. Zo kun je het ook de rest van het jaar gebruiken in huis of op kantoor en dat leek mij ideaal.

eindejaarsgeschenken

Ook eindejaarsgeschenken voor mijzelf

Toen ik op zoek ging voor een cadeau voor mijn collega’s, besloot ik weer te kijken bij promotie.nl. Ik wilde niet alleen een leuk presentje aan onze relaties geven. Ook wilde ik leuke kerstpakketten samenstellen of mooie oudejaarsgeschenken kopen voor de mensen met wie ik werk. Dat vind ik erg leuk om te doen. Op dat moment besloot ik allerlei verschillende dingen te kopen, gebaseerd op de wensen van mijn collega’s en ik mocht natuurlijk ook iets voor mijzelf kopen. Daarom heb ik de meesten van ons, waaronder mijzelf, een mooie plaid gegeven. Fantastisch voor de winter! Je zou ook eens op deze website moeten kijken.

eindejaarsgeschenken