Leuk handwerk Valkenswaard

Mijn moeder was vroeger altijd druk in de weer om voor iedereen de mooiste truien te maken. Ik kan me nog herinneren dat ze een trui voor mij had gemaakt, maar de wol was vreselijk aan het prikken. Ik elke keer maar een smoes aan het verzinnen om die trui niet aan te hoeven doen, maar daar trapte ze niet in. Totdat ik op een middag thuis kwam uit school en mijn hele nek onder de rode uitslag zat, pas toen had ze in de gaten hoe erg de wol aan heet prikken was, vanaf die dag hoefde ik de prikkel trui niet meer aan. Helaas is mijn moeder er niet meer, maar ze heeft me wel geleerd hoe ik moet breien, wat zeker leuk is nu ik zelf kleinkinderen heb. Want ik waag me er niet aan om een trui voor een volwassenen te maken, veel te veel werk, nee een kindertrui is net een leuk formaat. Laatst wilde ik weer een trui gaan maken, toen ik met een vriendin in Valkenswaard aan het shoppen was, en daar een zeer leuke winkel met handwerk Valkenswaard tegen kwam. Meteen de nodige wol gekocht, en natuurlijk een paar patronen. Wel leuk om een winkel met handwerk Valkenswaard te vinden, dat hebben ze niet bij ons in het centrum.  hobby

Een mooie trui

Inmiddels is de trui voor mijn kleinzoon af, en ik moet zeggen dat het hem geweldig staat. Snel weer aan een andere trui begonnen als cadeau voor zijn verjaardag, voordat hij deze niet meer past, hij groeit al zo snel. hobbywinkel