Ontdek de mogelijkheden van Kerstpakkettenplaza

Kerstpakkettenplaza

Kerstpakkettenplaza is een grote leverancier waar je gemakkelijk en snel kerstpakketten kunt bestellen. Voor mij was het een groot pluspunt dat ik ook een kleinere bestelling kon plaatsen. Ik ben namelijk secretaresse bij een klein administratiekantoor en aan mij werd gevraagd om dit jaar de kerstgeschenken te verzorgen. Toen ik op de website van Kerstpakkettenplaza terecht kwam, zag ik al direct dat er eindeloos veel mogelijk was. Ook had ik natuurlijk een budget meegekregen. Gelukkig kon ik vanaf de homepage eenvoudig zoeken naar kerstpakketten in de juiste prijsklasse.

KerstpakkettenplazaKerstpakkettenplaza heeft foodpakketten in allerlei prijsklassen

Zo kwam ik terecht bij een prachtig voedselpakket, genaamd Trendy in zwart. Hier zitten allerlei lekkere snacks in, maar ook drankjes en zelfs kortingscheques. Alle verpakkingen zijn in zwart tinten wat het geheel een mooie, chique uitstraling geeft. Ik wist zeker dat ik iedereen blij kon maken met dit prachtige pakket en besloot om direct even contact op te nemen met Kerstpakkettenplaza.

Een vriendelijke medewerker van Kerstpakkettenplaza wist mij te vertellen dat dit pakket op voorraad was. Vervolgens hebben we de details besproken, zoals de datum van aflevering. Hij vertelde me dat het ook mogelijk was om de pakketten individueel thuis te laten bezorgen. Ik besloot om de pakketten gewoon op kantoor te laten bezorgen. Er werd namelijk een kerstborrel georganiseerd en het leek mij leuk om dan direct de kerstpakketten uit te delen aan het personeel.

KerstpakkettenplazaOp tijd bezorgd & mooi ingepakt!

Op de dag voor Kerst arriveerden alle pakketten, keurig op tijd en mooi ingepakt. Aan het einde van de werkdag kon ik iedereen verblijden met dit uitgebreide foodpakket en ze waren blij verrast! Ik kan Kerstpakkettenplaza dan ook aanbevelen bij ieder bedrijf. Omdat je geen minimale afname hebt van bijvoorbeeld 30 stuks, is het ook een uitkomst voor kleine bedrijven! Daarnaast heb je echt een enorme keuze uit pakketten in allerlei prijsklassen en kun je natuurlijk ook kiezen voor bijvoorbeeld wellnesspakketten of drankpakketten.