Telefoonhoesjes ontwerpen voor mijn vriend

Telefoonhoesjes ontwerpen

Toen ik hoorde dat ik een half jaar stage ging lopen in het buitenland voor mijn studie besloot ik dat telefoonhoesjes ontwerpen het beste was. Ik ben nu al twee jaar samen met mijn lieve vriend. Ik vind het best lastig om hem achter te moeten laten als ik weg ga. Het leek mij daarom een leuk idee om een cover te personaliseren voor onze mobiele apparaten. Zo zou ik er een maken met eTelefoonhoesjes ontwerpenen foto van mijzelf erop en een met een foto van hem erop. Zo kunnen we elkaar altijd even zien als we naar onze gsm kijken. Zo vind ik het toch wat minder erg dat ik een half jaar van huis ben volgende maand.

Perfect cadeau voor elkaar

Telefoonhoesjes ontwerpenIk vond het heel leuk om telefoonhoesjes te ontwerpen voor ons beide. Ik koos mijn lievelings kiekje van mijn vriend uit en een foto die hij het leukst van mij vond. Beide waren ze gemaakt op onze laatste vakantie naar het buitenland. Daar hebben we het heel erg naar ons zin gehad. We hebben veel gewandeld en kleine stadjes bezocht. Het leukste vond ik om naar plaatselijke markten te gaan en vers fruit te kopen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we samen blijven ook al zijn we een half jaar gescheiden van elkaar. Als je echt van elkaar houd, dan komt alles goed. Toen ik de cover gaf vlak voor vertrek was hij erg verrast door mijn creatieve cadeau. Hij deed hem gelijk om zijn mobiel.