Een goed merk

Als man zijnde kan het lastig zijn om soms een kledingmerk te vinden dat echt helemaal past bij jouw wensen, jouw smaak, en natuurlijk ook bij jouw budget. Woolrich is een merk dat we zeker kunnen aanraden. Het merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit en ook hebben de kledingstukken van dit merk een erg mooie afwerking. Zo kan je direct de hoge kwaliteit herkennen van woolrich. Woolrich is een merk dat in de VS wordt gemaakt en daarnaast een speciale coating heeft waardoor alle kledingstukken tegen veel verschillende soorten weer kunnen. Tijdens regen, wind, en veel sneeuw, zorgt de speciale coating ervoor dat jij lekker warm en droog blijft. Kortom, een top merk van de allerhoogste kwaliteit.

Hans Voortman

Als je een kledingstuk van woolrich wilt aanschaffen dan is het niet langer meer nodig om te reizen naar de VS. Het merk is namelijk enorm bekend en je kunt het wereldwijd vinden. Zo is het ook mogelijk om in Nederland een mooi kledingitem van dit merk aan te schaffen. Een betrouwbare aanbieder hiervoor is Hans Voortman. Hans Voortman is al jarenlang een bekende verkoper van merk kleding, en bied ook een groot aanbod aan van verschillende woolrich kledingstukken. Kies bijvoorbeeld maar voor een lekker donsjack, of ga je toch liever voor een mooie sweater. Op dit moment is er een groot aanbod van kledingstukken voor de winter en voor het voorjaar. Zo kun je ook een mooie hoodie bijvoorbeeld aanschaffen.

Meer informatie over het merk

Woolrich is een merk wat dus al een lange tijd bestaat. Zo is het merk opgericht in 1830 door John Ric en Daiel McCormick. Zij begonnen met het maken van wollen dekens en ontdekte later dat zij een passie hadden voor het maken van kleding. Zo begonnen zij het met het ontwikkelen van kleding die comfortabel en warm was, en tegen een stootje kon. Zo ontstond het merk Woolrich en kun je kiezen uit een groot aanbod.