Keycord met badge kopen

Tegenwoordig is het ideaal om op grote evenementen als een beurs, gebruik te maken van promotiemateriaal om jouw bedrijf meer onder de aandacht te brengen bij andere bedrijven die aanwezig zijn op het evenement. Sommige mensen zullen zeggen dat het verouderd is, maar wij denken dat het nog steeds goed werkt om met keycords aan de slag te gaan. Je kunt er nu voor kiezen om keycords met badges te kopen. In deze blog leggen we je onder andere uit wat de voordelen hiervan zijn, buiten de gratis promotie die het oplevert.

Wat zijn de voordelen?

Zoals in de eerste alinea al vermeld zal het gebruik van keycords ervoor zorgen dat je bedrijfsnaam meer opvalt. Zo zien mensen niet alleen de keycord met badge om je nek hangen, maar deze kun je natuurlijk ook uitdelen op het evenement, waardoor mensen in het bezit zijn van een keycord met jouw bedrijfsnaam erop. Dit zal natuurlijk helemaal voor meer naamsbekendheid zorgen.

Wat zijn de kosten?

Wil je een keycord met badge kopen? Dan wil je natuurlijk wel weten wat de totale kosten hiervoor zijn. Het is zo, dat in grotere getalen je besteld, je ook minder per keycord zal betalen. Uiteraard vallen de totale kosten dan wel hoger uit, maar je zult per keycord dus voordeliger uit zijn. Daarnaast bestel je normaal gesproken ook wel keycords in grote getalen, dus dat komt goed uit. Er zijn verschillende maten waar je uit kunt kiezen, wat scheelt in de prijs. Daarnaast kun je er ook nog voor kiezen om een keycord te laten bedrukken, waar je dan wel weer iets meer voor betaald. Waar wacht je nog op? Bestel nu!